Fjordens Dag

Er et af Danmarks største naturarrangementer. Det finder sted hvert år den anden søndag i september. I 2020 er det søndag den 13. september.
På denne side finder du information om Fjordens dag, kontaktoplysninger, konkrete informationer om den kommende Fjordens Dag, program (programmet for 2020 kan først ses primo juli), plakatkonkurrence, aktivitetssteder og ture.
Samtidig er der henvisning til hvordan man bliver aktør, eller sponsor. Vi søger desuden praktikanter til Fjordens Dag.

Fjordens Dag er et af Danmarks største og ældste naturarrangementer, der hvert år har ca. 30.000 besøgende. I år kan Fjordens Dag fejre 30 års jubilæum, når vi igen inviterer til en aktiv dag ved fjorden fordelt på 4 lokationer rundt om Odense Fjord: Klintebjerg på Nordfyn, Boels Bro ved foden af Munkebo Bakke i Kerteminde, Seden Strandby og Stige Ø i Odense.

Under temaerne Natur, Miljø, Sundhed og Kulturhistorie tilbyder mere end 150 foreninger, institutioner og privatpersoner en overflod af spændende aktiviteter. Visionen er at borgerne omkring Odense og Kerteminde fjorde bliver inspireret til at komme ud og bruge naturen aktivt og blive mere miljøbevidste.

TAK TIL SPONSORERNE AF FJORDENS DAG OG MILJØETS FOLKEMØDE

© 2020 Fjordens Dag ... Hver dag