GREJBANK FYN

Grejbank Fyn udlåner friluftsudstyr til skoler, institutioner og foreninger og vores friluftsvejleder tilbyder undervisning, vejledning og teambuilding. Der udlånes ikke til privatpersoner.

FRILUFTSGREJ OG AKTIVITETER FOR ALLE

Grejbank Fyn er en del af et landsdækkende netværk af udlånssteder, som giver skoler, institutioner og foreninger nem og billig adgang til at låne friluftsudstyr – og introducerer især børn og unge for friluftsliv. Der udlånes ikke til privatpersoner. Grejbankerne støttes af Friluftsrådet.

Friluftsvejlederen på Skibhusgården tilbyder desuden undervisningsforløb, kurser og vejledning i friluftsaktiviteter samt sjove og udfordrende  teambuildingforløb – se mere nedenfor.

OM FRILUFTSVEJLEDEREN

Vagn Adler Sørensen er friluftsvejleder på Skibhusgården Natur- og Friluftscenter. Du kan møde ham når du skal lave aktiviteter på stedet, skal hente friluftsudstyr i Grejbank Fyn eller har booket dig ind på et af Skibhusgårdens kurser for lærere og pædagoger. En del af hans tid går også med at koordinere aktiviteter på Skibhusgården og i Grejbank Fyn.

Vagn er læreruddannet, og har altid været glad for friluftsliv. Specielt det der foregår på vandet i kano, kajak og på stand up paddle board, men andre aktiviteter som vandreture med telt, orienteringsløb og MTB er også en del af hans friluftsliv.

Friluftsvejlederen tilbyder
• Undervisning og guidning i forskellige aktiviteter indenfor friluftsliv
• Vejledning om sikkerhed ved friluftsaktiviteter, især kano, kajak og SUP
• Vejledning i forhold til friluftsliv – egnede steder, forløb, udstyr, tips og tricks.
• Udlån af friluftsudstyr gennem Grejbank Fyn
• Kurser i friluftsliv (primært for lærere og pædagoger)

Kontakt Vagn på vagas(at)odense.dk for at høre nærmere.

Vagn Adler Sørensen_Grejbank Fyn_795px