LOKALKOORDINATOR SØGES TIL SEDEN STRANDBY

Kunne du tænke dig at gøre noget for dit lokalområde? Fjordens Dag søger en frivillig i Seden området, så vi fortsat kan sikre et godt event i Seden Strandby 🙂

Fjordens Dag trækker hvert år 2. søndag i september 3-5.000 besøgende til en aktiv dag ved fjorden i Seden Strandby. Her får de lokale foreninger og andre aktører mulighed for at vise sig frem og inspirere inden for miljø/bæredygtighed, natur, sundhed og kulturhistorie. Vær med til at skabe et sjovt event for de lokale, og trække de mange besøgende ud og opleve det skønne område ved Seden Strandby.

Per Lindegaard Christensen stopper
Per Lindegaard Christensen, tidligere leder af Fjordens Dag, har de seneste år arbejdet som frivillig lokalkoordinator i Seden Strandby. Men han har meddelt, at han stopper efter årets event, da han nu er mere aktiv i sit eget lokalområde på Langeland. Vi søger derfor en person, som i år kan køre parløb med Per og forhåbentligt tage over, når han stopper.

Begrænset timeantal
Opgaven er meget overkommelig, og kræver ikke mange timer. Men vi kan ikke gennemføre eventet uden en lokalkoordinator. Opgaven kan sagtens deles mellem to personer, hvis du har en god ven eller nabo, du gerne vil gøre det sammen med.

Lokalkoordinatoren tager sig af opgaver som at sparre med sekretariatet om underholdning til dagen (tidl. Sebastian Klein, Cirkus Flik Flak m.m.), bestemme hvordan telte og aktører skal placeres, bestillinger hos få faste leverandører, rykke enkelte aktører for tilmelding, afholde et kort briefing-møde med aktørerne op til eventet, lave aftaler med medhjælpere samt udføre nogle praktiske opgaver ugen op til eventet.

Opgaverne ligger drypvis i foråret og efter sommerferien op til eventet. I efteråret sker der ikke noget lokalt.

Organisationen bag Fjordens Dag
I sekretariatet på Fjordens Dag, sidder vi to deltidsmedarbejdere, der tager sig af den overordnede planlægning, tilladelser, markedsføring, sponsorer m.m. Vi hjælper altid, hvor det er muligt. Der ligger oversigt over alle kontakter og de småopgaver, der skal løses, så det er let at gå til. Derudover har vi faste personer tilknyttet, der hjælper i Seden Strandby med de praktiske opgaver i dagene op til eventet. I Koordinationsudvalget mødes vi med lokalkoordinatorer fra alle 4 lokationer ca. 4 gange om året (møder kl. 16-17.30 på hverdage). Vi er alle sammen helt nede på jorden og har en velfungerende og støttende organisation. Fjordens Dag er en del af Ung Odense og har adresse på Skibhusgården.

Fjordens Dag har eksisteret i 30 år og er et af DK’s største friluftsevents. Vi er et non-profit event. Vi håber du vil hjælpe os i Seden Strandby. Vil du ikke være koordinator men gerne hjælpe til i dagene op til eventet, så hører vi også gerne fra dig.

Vil du høre mere eller har du spørgsmål, så send en mail til Koordinator på Fjordens Dag Tine Jørgensen: timjo(at)odense.dk eller ring på tel. 24 66 10 36

Pandekager på bål
Seden Strandby
Strandkrabbe_Naturvejleder_795 px
omfjordens-til-program-kasse_795x443